Back to Question Center
0

Semalt: Search mesin Mitos jeung kanyataan

1 answers:

Saprak Advent di internét jeung mesin pencari , urang geus datang nepi ka rupa mitos ngeunaan kumaha mesin pencari beroperasi. Kalawan jadi loba mitos floating sabudeureun ngeunaan SEO, jalma kakarék dimimitian wondering cara buka ngeunaan eta éféktif. Di dieu, Jack Gedang, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , presents sarta ngécéskeun mitos luhur sarta misconceptions ngeunaan mesin pencari:

kaluman engine Search

Dina mangsa taun 1990-an ahir, mesin pencari dipaké pikeun fitur bentuk kaluman anu nya éta bagian tina prosés optimasi. Mulang teras, juragan situs na webmasters dipaké pikeun tag kaca na situs maranéhanana jeung informasi keyword na ngalebetkeun eta mesin milarian. A bot bakal ngorondang eusi jeung daptar sumberdaya di indéks dina - drash tent price.

Hanjakal, prosés miboga loba teuing loopholes, sarta kandungan dikintunkeun mindeng ngalaman saeutik nilai ka pamiarsa manusa. Antukna, prosesna robah mesin dumasar ngorondang-mun murni. Saprak harita, kaluman search engine geus lila dipiceun. Gantina, mesin pencari ngaku yen aranjeunna diganti dikintunkeun URL kalayan konsép earning Tumbu ti loka lianna. pendekatan ieu dimaksudkan pikeun ngalaan eusi ka mesin sacara alami.

Padahal aya kénéh bentuk kaluman sadia, ieu ngan sésa 90an jeung anu henteu panjang mangpaat pikeun SEO modern. Ku kituna, waktu hareup anjeun ngadangu hiji agénsi SEO maturan bentuk kaluman search engine, ngan nyaho yen téh mangrupa runtah waktu jeung anjeun saperti teu mirip meunang sagala nilai penting tina jasa misalna.

Meta tag

Aya hiji waktos lamun Meta tag éta aspék kritis SEO..Salila periode ieu, anjeun ngan diperlukeun keur ngawengku kecap konci pikeun pangkat keur tur ngadagoan pamaké pikeun ngetik dina eta kecap. Sakali pamaké diketik pamundut ngagunakeun kecap husus salaku kecap konci, kaca anjeun bakal datangna up dina hasil. Hanjakal, kawas nu prosés kaluman search engine, téhnik tag Meta ieu spammed, sarta mesin pencari kapaksa leupaskeun salaku sinyal ranking.

keyword isina

Salah sahiji mitos pang populerna ngeunaan optimasi search engine revolves sabudeureun praktek isina keyword. Keyword isina nyaeta praktek migunakeun kecap konci husus repetitively dina kaca pikeun nyieun kasampak leuwih luyu pikeun mesin milarian

Jalma anu percanten isina keyword ngalakukeun eta dina harepan nu mesin pencari masih nganggo dénsitas keyword pikeun ranking itungan jeung relevancy. Hanjakal, ieu geus euweuh leres kusabab mesin pencari algoritma geus jadi kacida efisien dina identifying kaca sareng boneka konci. Gantina nyoba curang sistem, Anjeun anu hadé kaluar earning salah link kredibel tina situs anu henteu ngarasa maneh sakumaha spammer a.

mayar iklan nambahan hasil organik

Ieu salah sahiji mitos paling umum dina dunya SEO. Paling webmasters anu mindeng misled kana belanja on Iklan search engine atawa mayar per klik (PPC) schemes pikeun ngaronjatkeun rankings maranéhanana. Naon aranjeunna pernah kenal nya éta sakabéh mesin pencari utama geus nempatkeun nepi tembok pikeun nyegah PPC tina ngaronjatna hasil organik.

engine Search scamming

The praktek nyoba Game Sistim ku spamming mesin pencari (nyieun schemes na kaca nambahan rankings) geus sabudeureun saprak taun 1990-an. Di dieu di patok anu biasana pisan saluhur ranking keur ngan sapoé dina hasil teangan Google pikeun keyword husus bisa mawa dina rébuan dollar di sharing. Hanjakal, paling webmasters anu ngalakukeun eta geura-giru nyadar yén teu patut pikeun dua alesan:

Sunda jeung mesin pencari daek spam. Pamiarsa hate spam kalawan gairah bari mesin pencari boga incentive finansial tarung eta. Hal ieu bisa ngajelaskeun naha Google geus jadi kacida populerna dibandingkeun mesin pencari séjén alatan kamampuh tarung jeung meunang leupas tina spam hadé ti pesaing na. Padahal spam jalan di istilah pondok-éta, épék jangka panjang na dina situs anjeun henteu patut usaha.

mesin Search geus jadi pinter dina identifying spam leuwih taun. mesin Search geus jadi kacida efisien dina picking kaluar eusi manipulatif. Ieu dijieun harder keur urang nyobian pikeun ngamanipulasi ranking maranéhanana ti nyasabkeun mesin pencari. update Panda Google panganyarna diwanohkeun algoritma canggih tarung eusi low-nilai jeung spa.

wangunan link manipulatif

wangunan link manipulatif téh téhnik séjén populér tina nyoba curang sistem Teknik ngalibatkeun nyobian mangpaatkeun pamakéan mesin teang ngeunaan link popularitas di ranking maranéhna pikeun ningkatkeun pisibilitas illegally Bagian alesan naha.. éta kénéh populér téh anu hese pikeun mesin pencari pikeun ngaidentipikasi wangunan link unethical sakumaha asalna di loba bentuk kayaning schemes link, diréktori Tumbu kualitas-lemah sareng program pertukaran link bulak balik.

Cloaking

tungtunan engine Search stipulate nu kudu némbongkeun eusi sarua jeung Mapay sakumaha maneh bakal nembongkeun ka maca manusa. Ieu ngawengku moal concealing téks dina kode HTML loka anjeun nu datang manusa teu bisa ningali. Lamun webmaster atawa situs boga ngarecah prinsip ieu, aranjeunna nyarios ka jadi ngalakonan cloaking. Hasilna, mesin pencari nyegah kaca ti ranking dina hasil organik.

Kaca Low-nilai

ieu henteu téhnisna dianggap salaku spamming. Sanajan kitu, mesin pencari tiasa make téhnik nu tangtu pikeun nangtukeun lamun kaca anjeun boga eusi unik sarta berharga pikeun pamaké. Kaca nu ilahar disaring kaluar ngawengku kandungan disalin, eusi affiliate ipis, jeung kaca nu gaduh saeutik nilai keur pamaké.

Ayeuna yén mitos paling umum ngeunaan SEO geus dipedar, kumaha anjeun terang lamun geus fallen kaluar kalawan mesin pencari, utamana Google pikeun ngalakonan amalan unethical? Kalolobaan waktu, bisa jadi teuas uninga lamun mesin pencari geus penalized anjeun. Najan kitu, anjeun tiasa nganggo sababaraha metodeu pikeun manggihan naha anjeun geus blacklisted atawa situs anjeun ngalaman masalah sejenna nu geus kapangaruhan lalulintas Anjeun.

Nu kahiji, anjeun kudu neangan kaluar lamun situs anjeun boga kasalahan anu ngahalangan mesin pencari ti Crawling eusi Anjeun. Uninga lamun boga kasalahan misalna, mertimbangkeun maké Google Search konsol. Ogé, anjeun tiasa pariksa situs Anjeun pikeun robah Kaca nu mungkin geus dirobah kumaha mesin pencari ningali eusi Anjeun atawa manggihan lamun situs anjeun boga duplikat eusi.

Sakali geus ngaidentifikasi sumber troubles anjeun, anjeun tiasa mertimbangkeun nanyakeun mesin pencari angkat pinalti Anjeun. Padahal meunang hukuman diangkat nyaéta prosés nyeri na slow nu jarang boga jaminan, hal anu penting pikeun masihan eta pangalusna anjeun. Sanajan kitu, tetep dina pikiran nu citakan dina Hasilna search engine mangrupakeun hak husus, teu katuhu a. Di dieu, anjeun hadé ngagunakeun métode SEO luyu ti ngalakonan amalan unethical na Mayar harga pamungkas pikeun eta.

November 29, 2017