Back to Question Center
0

Semalt Spesialis ngabejaan Kumaha Pikeun filter Traffic Admin Dina Google Analytics

1 answers:

Lamun geus katempo dina lalulintas Google Analytics sarta kapanggih dina nabrak tinggi, anu Chances aya nu ramatloka anjeun narima lalulintas palsu. Ieu kajadian ka dulur, tur aya perioda mun anjeun kudu nyetél jaba anyar, dianggo dina desain panganyarna na méakkeun kavling waktu mariksa kualitas artikel nu nulis. Sadaya ieu diitung salaku kunjungan, tapi anjeun bakal mungkas nepi ka statistik lepat pikeun situs anjeun. Hijina pilihan nyaeta pikeun nyaring kaluar lalulintas admin ti akun Google Analytics Anjeun.

Anjeun tiasa ngalakukeun kitu kalawan rupa-rupa plugins WordPress - rizk no deposit bonus code 2017. Sanajan kitu, lamun teu make sistem manajemen eusi atawa ulah keukeuh clutter ramatloka anjeun kalawan plugins, teras Anjeun bisa neruskeun kalawan metodeu di handap ieu ditetepkeun ku Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt .

1. Ngaluarkeun alamat IP:

Anjeun kudu ngaluarkeun alamat IP anjeun sorangan supaya lalulintas ti eta teu diitung dina akun Google Analytics Anjeun. Lamun ngagunakeun komputer atawa gawé dina kantor, Anjeun kedah nganggo teknik sejen. Ngaluarkeun lalulintas ku alamat IP, Anjeun kudu nyieun filter custom di akun Google Analytics Anjeun. Ngalatih aplikasi Google Analytics Anjeun teu mikirkeun hits anu asalna ti alamat IP tinangtu atawa sababaraha alamat IP. Buka rekening Google Analytics tur buka bagian Saringan. Jieun filter anyar jeung nambahan informasi ngeunaan ngaran filter, tipe na (milih filter siap pake), teras klik dina ngaluarkeun tombol. Alamat IP kawas 24.125.139.53 bisa ditambahkeun kana filter ieu.

2..Ngaluarkeun lalulintas ku Kandungan cookie:

Anjeun tiasa ngaluarkeun lalulintas ku cookie Kandungan. Pikeun ieu, anjeun moal bisa konci hiji filter hiji alamat IP atawa alamat IP sababaraha. Gantina, anjeun reinstall sistem operasi sarta ngabersihan cookies. Ieu bakal nyegah lalulintas kualitas-low ti keur dilacak deui. Cara séjén nyaéta pikeun nyieun file jeung nambahkeun cookie ka browser nu. Keur kitu, Anjeun kudu nyieun file HTML ngaranna jadi filter-traffic.html sarta ulah poho pikeun nambahkeun kandungan husus pikeun file éta.

eusi ieu:

Lian lalulintas ku Kandungan cookie

3. Tambahkeun filter ka Google Analytics:

Ayeuna anjeun boga cookies dina browser tur kedah setelan saringan nu bisa ngaluarkeun lalulintas datang ti laptop sorangan atawa komputer. Sakali deui, balik ka bagian Filter sahiji akun Google Analytics Anjeun teras klik dina pilihan Adat Filter. Di dieu, Anjeun kudu pilih ngaluarkeun pilihan ngaluarkeun lalulintas di. Lengkah saterusna nyaeta milih bagian Filter Pola sarta ditambahkeun filter_traffic ka bagian ieu. Filter_traffic téh naon dipaké salaku variabel custom di tag awak file HTML Anjeun. Ulah poho pikeun ngahemat setélan sateuacan nutup jandela. Anjeun kudu inget yen metoda ieu bakal ngaluarkeun data ti akun Google Analytics. Mun rék analisa lalulintas internal, mangka anjeun kedah nganggo metoda cookie Page na teu nerapkeun saringan. Anjeun oge tiasa make bagéan custom ka nyaring lalulintas admin. Ayeuna anjeun bisa saringan setelan na bisa ngaluarkeun lalulintas internal.

November 29, 2017