Back to Question Center
0

Semalt: The Principal Béda Antara Alt téks Jeung Gambar Judul

1 answers:

Ayeuna, gambar anu jadi elemen mangpaat tina situs web. WordPress geus disadiakeun sababaraha cara nambahkeun gambar ka eusi web, sarta ampir unggal web penerbit tiasa ngalakukeun eta dina hitungan menit. Sanajan kitu, éta penting pikeun nyandak waktos Anjeun nalika ngeusian dina "Rincian Attachment" tina hiji gambar. Husus, sangkan pamakéan pangalusna tina téks Alt na Judul tag gambar Anjeun. Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, reminds nu dua atribut ieu nangtukeun nilai komunikatif gambar jeung ranking na on SERPs - der gute umzug bewertung. Éta ogé ningkatkeun Dursasana pamaké sahingga mantuan ngawangun reputasi alus keur situs anjeun.

Naon gambar Alt téks jeung judul gambar di WordPress?

Alt téks, atawa téks séjén, ieu ditambahkeun kana detil gambar meta salaku placeholder bisi gambar nyokot panjang pikeun muka atanapi henteu muka di sakabeh. Gantina tina nganjang ningali nanaon (anu bisa nyieun pangalaman pamaké goréng), maranéhna ningali pedaran gambar -. Nu Alt téks

Alt téks dijieun henteu ngan keur pamaké tapi ogé pikeun mesin pilarian . Lamun search engine kawas Google geus Crawling jaba, éta teu bisa maca Gambar, tapi bisa maca hiji gambar urang Alt téks. Mun tag ieu dioptimalkeun, anu search engine mere gambar nu sahingga website a rank hadé dina hasil teangan.

judulna Gambar teu loba alus mun situs anjeun teuing. Lamun anjeun mindahkeun pointer mouse leuwih hiji gambar, Anjeun mungkin aya bewara yén hiji téks deskriptif tangtu Pops nepi. Maksudna judul gambar, sarta eta nyadiakeun pamahaman hadé gambar..Langkung importantly, judulna mantuan pamiarsa kalawan impairments visual ngartos gambar. Normal, datang ieu make software layar-maca maca eusi dina situs web. Nalika software ngahontal mana gambar nya, éta berbunyi kaluar judul gambar pikeun pamaké. Mun euweuh judul geus disadiakeun dina maca layar teu balik nanaon jeung gerakna kana bagian hareup tina eusi eta bisa maca.

Nambahan gambar Alt téks ka gambar di WordPress

Aya dua cara anjeun tiasa nganggo pikeun nambahkeun Alt téks mun gambar Anjeun. Anjeun boga kasempetan pikeun nambahkeun téks nalika muatkeun gambar ngagunakeun diwangun-di uploader média disadiakeun ku WordPress. Metodeu séjén ngalibatkeun muka perpustakaan media, nyungsi gambar jeung ngaklik Edit link perenahna sahandapeun gambar éta.

Nambahan judul gambar di WordPress

Ieu penting dicatet yén istilah "judul gambar" dina WordPress bisa dipaké pikeun hartosna dua hal béda. Nalika muatkeun hiji gambar maké WordPress média uploader, Anjeun bakal ningali hiji widang judul. Téks nu asupkeun kana widang ieu disebut judul hiji, tapi nu dipaké ku perpustakaan média WordPress pikeun nembongkeun daptar gambar na payil media nu sejen di perpustakaan anjeun. Sanajan kitu, ieu teu judul nu datang bakal ningali nalika pointer mouse rests on gambar.

Di dieu nu kumaha pikeun nambahkeun judul gambar rék pamaké ningali:

Lamun nganggo pos redaktur visual, anjeun tiasa klik dina gambar lajeng tombol édit. Dina layar kaluar nu nembongan, klik dina Pilihan Advanced, sarta anjeun dibikeun hiji pilihan pikeun nambahkeun éta atribut judul.

Dina hal anjeun tiasa nyerat kode HTML, nganggo pangropéa téks pikeun nambahkeun éta atribut judul.

Kadua gambar Alt téks jeung judul anu penting pikeun loka. Paké aranjeunna méré Gambar anjeun sarta sakabéh situs sababaraha kapribadian. Mastikeun sakabeh gambar WordPress anjeun anu well-dilabélan ku dioptimalkeun Alt teks na judul. Anjeun bakal nyorong situs anjeun undak payun nuju ranking hadé dina SERPs, sarta eta bakal leuwih ramah-pamaké.

November 29, 2017