Back to Question Center
0

Semalt Unveils 4 Hambalan Pikeun nyetel Filter Dina Google Analytics Pikeun Lacak Subdomains

1 answers:

Nyetel hiji filter custom di Google Analytics hayu urang analisa lalulintas di subdomains misah ti loka utama urang. saringan custom ieu mangpaat pikeun Kaca badarat , jaba mibanda blog, sarta situs komérsial anu bagian tina domain aya.

Di dieu mangrupa pituduh komprehensif sarta lugas ti Andrew Dyhan, hiji ahli luhur ti Semalt , on kumaha anjeun tiasa nyetél hiji filter dina Google Analytics lagu nu subdomains.

Lengkah # 1: Siapkeun Google Analytics Anjeun on subdomain nu:

Anjeun kudu mastikeun yén rekening Google Analytics geus nyetél on subdomain tur duanana domain ngagunakeun kode UA tunggal. Mun duanana jaba anjeun ulah make sipat UA sami, Anjeun bisa jadi, bisa ningali stats Anjeun mun anjeun nyieun éta saringan - folding pub table and chairs. Anjeun oge bisa make Tag éta Asisten Google jeung pariksa status tina domain anjeun sarta subdomain mastikeun yén kode kasebut dipasang akurat. Sakali Anjeun tos nyetel kodeu Universal Analytics pikeun duanana loka, anjeun tiasa ngaléngkah ka hambalan kadua.

Lengkah # 2: Jieun pintonan anyar dina akun Google Analytics:

Nyieun pintonan anyar dina akun Google Analytics anjeun basajan. Sakali anjeun asup kana rekening, anjeun kedah klik dina bagian Admin teras klik dina pilihan Jieun Anyar Témbongkeun. Ulah poho pikeun masihan pandangan ieu ngaran ditangtoskeun. Sakali hambalan ieu réngsé, Anjeun kudu nambah subdomain sabenerna (kayaning blog.abc..com) jeung simpen setélan. hambalan Ieu ensures nu bisa ngakses data lalulintas unaltered jeung atah Anjeun tanpa masalah nanaon. Leuwih ti éta, éta gampang pikeun mareuman saringan, tapi anjeun moal bisa ngahapus aranjeunna sacara permanen teu bisa ngarobah data disaring deui jeung deui.

Lengkah # 3: ngalarapkeun saringan custom:

Anjeun kedah klik dina pintonan anyar geus dijieun pikeun subdomain anjeun sarta nerapkeun saringan custom pas mungkin. Dina tipe filter, Anjeun kudu milih pilihan filter custom teras klik dina Di antarana tombol. Anjeun oge bisa milih nu hostname sahiji menu turun-handap; dieu maneh kudu nambahan subdomain jeung perioda sarta backslashes. Contona, lamun subdomain anjeun www.wholesale.abcsite.com -. Anjeun tiasa ngalebetkeun salaku borongan \ .abcsite \ .com

Saatos rengse prosés ieu, ulah poho pikeun klik dina Verify Filter pilihan pikeun mastikeun sagalana berpungsi rupa, tapi mangrupa hambalan teu perlu. Sakali anjeun klik dina Simpen tombol, anu saringan mimitian ngumpulkeun sarta némbongkeun data dina salajengna dua puluh opat jam.

Lengkah # 4: Nambah pangaluaran rujukan Google Analytics:

Anjeun kudu nambah pangaluaran rujukan kana harta Google Analytics sakumaha bakal nyegah datang subdomain ti némbongkeun up salaku timer referrals. Sajaba ti éta, maranéhna moal bisa skew laporan Google Analytics Anjeun. Pikeun nerapkeun pangaluaran rujukan, anjeun kudu indit ka bagian Admin di akun Google Analytics Anjeun. Sakali anjeun geus milih harta hiji, lengkah saterusna nyaeta keur klik pilihan Info nyukcruk. Tungtungna, Anjeun kedah klik dina daptar Pangaluaran rujukan ditambah URL subdomain méméh nyimpen setelan. Kanggo inpo nu salajengna ngeunaan mamah jeung subdomains, Anjeun kedah parios bagian pitulung Google.

November 29, 2017