Back to Question Center
0

Seni Gambar SEO - Tips basajan Ku Semalt Ahli

1 answers:

Gambar sareng video nu hiji asset pikeun lalulintas organik jeung optimasi search engine , tapi hanjakalna, maranéhna anu mindeng overlooked. Ieu aman disebutkeun yen gambar ngajalankeun langkung lalulintas sarta ngaronjatkeun engine pilarian situs anjeun ranking. Aya sababaraha dimensi ka optimasi gambar nu ngalibetkeun panempatan hadé dina hasil Google, optimasi pikeun pangalaman pamaké hadé, sarta optimasi for geus meunang kavling biasa média sosial. Pikeun optimasi gambar, Anjeun kudu mikir struktur URL, tag deskriptif, sarta jangkar téks. Di dieu genep tips on gambar SEO disiapkeun ku Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manager.

1. Manggihan gambar katuhu:

Pananjung jenis katuhu gambar penting. Gambar-kualitas luhur nambahkeun nilai na dimensi ka artikel anjeun atanapi kaca wéb. Sagedengeun ti eta, aranjeunna ajak urang babagi eusi anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng backlinks kualitas. Anjeun tiasa manggihan gambar cocok on Flickr, iStockPhoto, Shutterstock na Getty Gambar. Flickr ieu meureun nu pangalusna sarta lega dipaké layanan pikeun nyungsi poto gratis. Di dieu anjeun bisa ngakses angka nu gede ngarupakeun foto tur ngundeur saloba Gambar anjeun hoyong. iStockPhoto na Shutterstock boga koleksi ageung gambar stock. Anjeun tiasa ngalanggan jasa ieu pikeun meunangkeun aksés ka jelema poto.

2. Paké keyword dina Ngaran koropak anjeun:

Ngan kawas nu make URL ka ngajelaskeun hiji pos atawa kaca husus, anjeun kudu make keyword dina Ngaran koropak anjeun. Pastikeun keyword primér anu dipaké salaku nami file gambar Anjeun. Eta teu kudu hal kawas iStock_0004221245XSmall..jpg sabab filenames sapertos ulah nambahkeun inpo ngeunaan eusi Anjeun. Gantina, Anjeun kudu ngaganti ngaran ka gambar-optimization.jpg.

3. Jieun deskriptif alt téks:

Nyieun deskriptif alt téks atanapi alt tag penting. Ieu mantuan Google, Bing, sarta Yahoo nangtukeun naon gambar anjeun téh ngeunaan. Teu kawas eusi tradisional, mesin pencari teu tiasa evaluate téks gambar anjeun dugi ka teu diselapkeun téks alt ditangtoskeun.

4. The jangkar téks:

jangkar téks mangrupa salah sahiji faktor signifikan gambar SEO. Lamun hayang ngagunakeun sababaraha gambar dina hiji artikel, pastikeun teks jangkar nu leres ditambahkeun kana sakabéh éta. Paké teks jangkar deskriptif pikeun ngajelaskeun gambar Anjeun. Sejen hal penting mertimbangkeun nyaeta nu kedah nganggo keyword primér dina pedaran gambar Anjeun. Aya teu kudu ngagunakeun istilah generik nu teu pakait kana hartos tina eusi Anjeun. Konci mantuan mesin pencari evaluate alam kandungan anjeun jeung tipe gambar geus dipaké.

5. Gambar kedah cocog eusi anjeun:

Eusi sabudeureun gambar anjeun kedah luyu kana URL gambar, tag jangkar, sarta alt téks. Ogé, anjeun kedah align duanana eusi sareng gambar kalibet beuki loba jalma. Bakal mantuan éta mesin pencari pastikeun yén anjeun teu nyoba spam jeung gambar nu relevan sarta kualitas luhur.

6. Ulah barang:

Bakal balik pikeun sagala jinis optimasi search engine, tapi urang bade sebutkeun kajelasan: anjeun teu kedah barang kecap konci ngeusian kaluar gambar alt téks. Gantina, alt téks anjeun, caption, sarta Ngaran koropak kedah deskriptif, komprehensif sarta pondok. Anjeun kudu ngaoptimalkeun gambar dina cara anu beuki loba pamaké neangan aktipitas, lalaki anjeun rankings search engine hadé .

November 29, 2017
Seni Gambar SEO - Tips basajan Ku Semalt Ahli
Reply