Back to Question Center
0

The Béda tipe Konci - Semalt Ahli

1 answers:

Salah sahiji hal pangalusna a webmaster atanapi hiji boga situs biasa tiasa ngalakukeun anu ngartos optimasi search engine sarta tipena béda konci. Pikeun meunang jajaran hadé dina hasil search engine, hal anu penting pikeun ngagunakeun rupa-rupa kecap konci dina eusi sareng milih frasa keyword bijaksana. Eta moal bakal jadi salah ngomong anu teu sakabeh frasa jeung kecap konci anu sarua. Sababaraha di antarana ngalaksanakeun hadé bari batur kalah ka masihan hasil kualitas. Eta sadayana gumantung kana kumaha anjeun milih set Anjeun tina kecap konci na naon panongton udagan Anjeun - software para fazer sites. Dina kursus artikel ieu, Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ceramah ngeunaan tipena béda konci na pamakéan ditangtoskeun maranéhanana.

branded Konci

kecap konci branded jalma konci anu bisa mantuan Anjeun pikeun nangtukeun brand Anjeun ka extent hébat. Aya sauntuyan konci sadia dina AdWord, sarta anjeun bisa milih kombinasi frasa, varian, sarta kecap pikeun nyieun kecap konci branded pikeun diri. Conto pangalusna anu Pixelbuilder, Agénsi Digital, Leeds, Facebook, jeung sajabana. Sakabéh aranjeunna anu branded konci na bisa dipaké sapanjang eusi Anjeun pikeun hasil search engine hadé.

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen kecap konci branded nu bagian must strategi engine optimasi pilarian Anjeun. Ku kituna, anjeun kudu milih aranjeunna bijaksana sakumaha maranéhna bakal ngaronjatkeun credibility na pisibilitas loka Anjeun..Anjeun kedah wawuh jeung kumaha carana manggihan kecap konci branded na kumaha carana nulis eusi sasuai. Kudu aya kombinasi kecap konci, utamana lamun geus dibuka hiji merk anyar jeung ngaranna nyaeta kanyahoan mun paling urang di internet.

Kecap Konci Unbranded

Salaku urang geus disebutkeun yén kecap konci na frasa branded ngandung ngaran merk anjeun, kecap konci unbranded jalma nu nganggur pikeun ngalakukeunana jeung merk Anjeun. Gantina, anjeun migunakeun eta pangkat situs anjeun ogé dina hasil search engine. Contona, Leeds Marketing, Badan Digital, net Agénsi, Leeds Company, jeung saterusna. Kabéh aya ti antarana anu konci unbranded tur bisa dipaké dina eusi Anjeun pikeun meunangkeun jajaran alus. Ieu oge bisa patali jeung produk anjeun, jasa, sarta lokasi Anjeun. Kecap konci unbranded bisa dipaké kalawan sauntuyan kombinasi jeung frasa. Tambah, anjeun tiasa ngalebetkeun sababaraha varian sarta naskah unik pikeun meunangkeun situs anjeun ka luhureun Search Google.

Short Tail Konci

kecap konci buntut pondok téh kecap pondok sarta kudu dipake dina rupa-rupa téks. Anjeun tiasa make nyatu konci buntut pondok dina téks pikeun meunangkeun hasil nu kualitas, tapi pastikeun yén aranjeunna relevan pikeun brand anjeun sarta panongton udagan Anjeun. Related buntut pondok anu leuwih umum ti konci buntut panjang sarta bisa dipaké sababaraha kali, motivating rahayat mésér jasa anjeun jeung produk. Sababaraha conto pangalusna anu agénsi digital, ngembangkeun ramatloka, agénsi web, web pembina jeung sajabana.

Lila Tail Konci

kecap konci buntut panjang anu leuwih komprehensif sarta tepat batan frasa buntut pondok tur kecap konci. Anjeun boh bisa make eta individual atanapi ngagabungkeun aranjeunna kalayan sauntuyan frasa pikeun meunangkeun hasil nu alus teuing. Contona, brand abdi digital. Di dieu Anjeun kudu nulis nami brand anjeun sarta ngabahas sababaraha merek sejen tina tipe sarua kalibet beuki loba pamaké. Anjeun tiasa ngarobah atawa ngarobah kecap konci buntut panjang dumasar sasuai ka nu Anjeun tur ekspektasi.

November 29, 2017