Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Ahli biasa 2 Cara Ka Blok Referrer Spam Dina Google Analytics

1 answers:

spam rujukan teh lalulintas jahat nu hits situs anjeun ti Tumbu curiga, kayaning darodar.com, jeung sajabana. Google Analytics otomatis nangtukeun mana lalulintas nu datang ti na sabaraha detik nganjang a spends dina situs anjeun.

Sohail Sadiq, hiji ahli ngarah tina Semalt , nyadiakeun dieu a guideline mantuan hal ieu.

Lamun nampi lalulintas referrer, Chances téh yén datang ka situs anjeun moal méakkeun leuwih ti sadetik dina kaca anjeun sarta laju mumbul bakal nepi ka 100%. Ieu mungkin pikeun nyieun mamah nu ngaluarkeun lalulintas disebut tina domain curiga. Lamun datang ka Larang nu referrers, Anjeun kudu mastikeun yén anjeun nyegah hits nu originate ti loka rindang na malware. Anjeun oge kudu nyabut aranjeunna ti Google Analytics Anjeun akun pas mungkin. The saringan rujukan pangaluaran dianggo ku ngabandingkeun pola filter anjeun sarta pencét éta nilai kapanggih dina dimensi Sumber Kampanye Anjeun.

Kumaha carana sangkan Referrer Spam Gawé?

Dua taun ka tukang, hiji spammer Rusia ngaranna jadi Vitaly Popov hacked dina akun Google Analytics sarta junun diselapkeun sumber rujukan spam na dinya. The URL sabenerna ngakibatkeun kaca web aneh jeung teu matak diitung salaku referrals sah..Ieu teu kahiji waktos nalika hacker geus dipigawé hal kawas ieu, Alan Bush ti ngahurungkeun pisibilitas nyebutkeun yen aya sababaraha spam jeung rujukan program anu ngalakukeun dina pilarian organik jeung jaba nuju kana jasa SEO palsu. Anjeun bisa trapped ti situs sosial media, jaringan bookmarking sosial, sarta sakabeh situs gaya hat hideung lianna.

Kumaha mun Ngaleungitkeun Referrer Spam

Jalan # 1: Nambah disaring Akun Témbongkeun

Anjeun tiasa nambahkeun view akun nu disaring meunang leupas tina referrer spam. Buka Admin> Saringan> Adat Filter> pilihan Setélan Basa, sarta nyieun mamah anyar mana anjeun bisa nambahan saloba jaba curiga sakumaha rék. Upami Anjeun gaduh sababaraha pintonan unfiltered, Anjeun kudu ditambahkeun ka mamah misah sarta ulah poho pikeun ngaranan saringan anjeun sakumaha darodar, tombol-pikeun-ramatloka jeung sajabana.

Jalan # 2: Jieun bagean Adat

Ieu mungkin pikeun nyieun bagéan Adat anyar dina akuisisi> Sumber / bagian Medium. Prosedur ieu kitu, mangpaat lamun gaduh lalulintas referrer lumangsung sarta ranking situs anjeun ruksak alatan eta.

Lamun geus teu resep méakkeun kavling waktos nambahkeun spammers na situs referrer kana saringan, Anjeun bisa buka Google Analytics nambahkeun-ons di bagian Leyuran Galeri dimana anjeun tiasa gampil bagean kaluar spam referrer. Pastikeun anjeun segmented pikeun ngaleungitkeun referrals ku ujung Analytics sarta geus ngaluarkeun sagala referrals annoyed ti ngalaporkeun Google Analytics.

Ieu regrettable yén spammers tetep datang kalayan cara hadé tur éféktif pikeun spam, tapi aya nanaon salempang ngeunaan. Ieu bagian tina proyek Anjeun pikeun meunangkeun leupas tina éta sarta tetep nyieun mamah dimana situs disebut bisa ditambahkeun kana rutin. Anjeun kudu tega dina pikiran yén teu aya hiji-ukuran-fits-kabeh solusi meunang leupas tina referrer spam permanén, tapi anjeun bisa ngaleungitkeun, ngadeteksi na ngamutahirkeun aranjeunna kucara nyaluyukeun setelan dina akun Google Analytics Anjeun. Mun anjeun geus kungsi narima spam rujukan dina akun Google Analytics, Anjeun kudu geuwat nyieun saringan.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Ahli biasa 2 Cara Ka Blok Referrer Spam Dina Google Analytics
Reply