Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Ahli: Naon Dupi Referrer Spam & Kumaha Ka Hindarkeun Ieu?

1 answers:

Lamun ngawas lalulintas di ramatloka anjeun sapopoé jeung pikir nu ayeuna teh gaining traction, Chances aya nu referrer spam geus pencét blog anjeun. Dina akun Google Analytics, anjeun bisa perhatikeun beuki loba Tumbu inbound nu muncul bisa nambahkeun lalulintas kualitas ka situs anjeun, tapi kacida salah. Lamun anjeun keenly analisa sumber referrer sahiji Tumbu inbound, anjeun bakal nempo sababaraha ngaran domain aneh sapertos best-seo-offer.com, Get-Free-Traffic-Now.com, 4webmasters.org, best-seo-solution.com , buttons-for-website.com, 7makemoneyonline.com, blackhatworth.com, ilovevitaly.com, priceg.com, resellerclub.com, prodvigator.ua, savetubevideo.com, kambasoft.com, screentoolkit.com, sarta superiends.org.

A spesialis luhur ti Semalt , Sohail Sadiq, jaminan yén lalaki leupas tina referrer spam ku sababaraha téhnik anu mungkin.

Naon referrer spam?

Lamun anjeun kakarék dimekarkeun ramatloka anjeun sarta henteu ngalakukeun SEO, Chances aya nu situs anjeun bakal nampa euweuh lalulintas. Tapi lamun eta narima lalulintas ti sumber nu teu dikenal, Anjeun kedah evaluate mana lalulintas ieu asalna tina na kumaha eta dilibetkeun ku akun Google Analytics Anjeun. Sababaraha ngaran domain séjénna anjeun kudu tega dina pikiran téh socialseet.ru, o-o-8-o-o.ru, vodkoved.ru, iskalko.ru, myftpupload.com, luxup..ru, websocial.me, slftsdybbg.ru, ykecwqlixx.ru, seoexperimenty.ru, econom.co, darodar.com, edakgfvwql.ru, adviceforum.info. Salah sahiji spam referrer ieu ditambahkeun kana akun Google Analytics anjeun ku spammers, sarta laju mumbul téh nepi ka 100%. Nanaon jiga mesin pilarian , tumbu dina loka, advertisements banner sejen tur surelek tiasa alihan anjeun ieu situs web curiga. Téhnisna diomongkeun, eta ngirimkeun requests HTTP pikeun akun Google Analytics anjeun jeung pamundut sarua ieu lajeng diteruskeun ka server web Anjeun. Anjeun bakal kedah maluruh alamat IP anu spam referrer sarta meunang deui diblokir dina akun Google Analytics Anjeun. A referrer nyaéta mangpaat dina nganalisis web statistik tur nangtukeun mana jaba ngahasilkeun paling lalulintas. Leuwih ti éta, éta muterkeun hiji peran signifikan dina ngarumuskeun strategi marketing éféktif jeung anu kuat sarta mantuan Anjeun mastikeun kaamanan situs anjeun dina internet.

Kumaha di spammers make eta?

The referrer HTTP sok kabuka pikeun modifikasi sarta bisa diédit gampang, nu ngajadikeun eta curiga keur webmasters sarta mangpaatna pikeun spammers. Kan hacker jeung spammers biasana ngarobah sipat referrer ka kaca web maranéhna rék ngamajukeun. Aya dua alesan utama naha maranéhna milih ngalakukeun hal sapertos.

Ka ningkatkeun lalulintas

The spammers ngamekarkeun Aksara otomatis nu ngahasilkeun kunjungan ka ratusan ka rébuan loka kalawan URL rujukan palsu, biasana leuwih ti sapuluh kunjungan per poé. The webmasters na blogger tiasa bewara paningkatan dina lalulintas jeung tayangan nu dihasilkeun dina rekening Google Analytics maranéhanana dina jumlah badag. Ieu URL palsu anu mindeng dipaké pikeun trik jeung akun Adsense anjeun sarta edit file log Anjeun. Anjeun tiasa nyaring aranjeunna kaluar dina akun Google Analytics Anjeun jadi situs nu spammers 'nampi moal lalulintas atas nama Anjeun.

Ka ningkatkeun Tumbu éksternal

Sawatara ti blog na loka bisa nyebarkeun angka nu gede ngarupakeun nujul jeung bisa kaasup Tumbu deui situs maranéhanana. Ieu bakal ngantep spammers jeung hacker ngahasilkeun kavling backlinks for jaba sorangan, nu pamustunganana bakal ningkatkeun ranking search engine maranéhanana.

Kumaha mun ngeureunkeun spam referrer?

Lamun ngokolakeun ramatloka WordPress, anjeun bisa kalayan gampang ngeureunkeun spam referrer ku cara masang hiji colokan-di ngaranna jadi gaul Web Crawlers. plugin Ieu bisa boh didownload tina web atawa bisa injeuman ti babaturan. Sakali dipasang, ieu baris ngajaga situs WordPress anjeun ti referrer spam ka extent.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Ahli: Naon Dupi Referrer Spam & Kumaha Ka Hindarkeun Ieu?
Reply