Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Ahli - Naon Dupi Search Engine Optimasi (SEO)?

1 answers:

Dina formulir na pangbasajanna, search engine optimasi nyaéta prosés ngaronjatna pangkat ramatloka anjeun pikeun nyieun muncul di kalangan sababaraha tumbu munggaran di search engine kaca balik deui. Anjeun bisa wondering naha ramatloka anjeun perlu pangkat tinggi. Ieu hiji umur informasi, sarta para nasabah ngalakukeun panalungtikan online saméméh susunan sagala produk atawa jasa. Mun ramatloka anjeun muncul di kalangan sababaraha tumbu munggaran, mangka Chances anu alus éta konsumén bakal klik link anjeun sarta ahirna nyieun urutan na ti anjeun beuki sering.

Michael Brown, hiji ahli luhur ti Semalt , ngécéskeun didieu kumaha pikeun ngahontal ranking search engine tinggi pikeun situs anjeun sarta ogé mulasara eta.

Dina nutshell hiji, SEO ieu aimed di lalaki ramatloka anjeun ka muncul dina kaca hasil search engine munggaran. Ieu kusabab jalma biasana teu meunang ka kaca katilu saméméh nyokot kaputusan. Sanajan kitu, gumantung kana kumaha kalapa Ecological anjeun, nya meureun pisan mahal atanapi affordable pikeun anjeun sabenerna mun meunang ka kaca hiji. Anjeun ahirna bisa meunang ka kaca kahiji lamun anu cukup sabar jeung anjeun ogé nuturkeun prinsip outlined handap.

eusi anjeun kedah beunghar konci relevan

mesin Search nangtukeun jajaran jaba ngaliwatan alat disebutna spiders. Ieu pakakas crawls web dina ragam otomatis. Frékuénsi jeung nu spiders ngorondang ramatloka anjeun nangtukeun sabaraha luhur anjeun bakal pangkat jeung spiders pangkat anjeun dina cara relevan eusi anjeun mun Ecological Anjeun.

Ieu naha hal anu penting pikeun anjeun uninga kecap konci nu konsumén Anjeun ngetik dina mesin pencari. Ieu bakal nulungan urang ngamekarkeun eusi sabudeureun kecap konci. Contona, lamun anjeun nawiskeun jasa légal pikeun korban tatu, calon klien anjeun bisa jadi ngetikkeun kecap konci kawas "Pangacara tatu dina Selatan Florida". Ku kituna eusi Anjeun kedah ngawengku sagala kecap konci nu mungkin.

Di juncture ieu, hal anu penting pikeun nunjuk kaluar kanyataan yén spiders moal bisa ngorondang téks dina hiji gambar. Ku kituna, anjeun kudu mastikeun yén konci Anjeun teu study di gambar. Ayeuna, nu ngartos pentingna konci relevan, Anjeun bisa jadi wondering kumaha meunang sagala konci relevan pikeun Ecological Anjeun..Kabéh nu peryogi mangrupakeun hiji pakakas haratis nelepon Google AdWords alat keyword. alat ieu bakal nulungan anjeun ngaidentipikasi sakabeh kecap konci relevan pikeun Ecological Anjeun. Ku kituna, anjeun kudu mastikeun yén sakabéh kecap konci muncul dina eusi Anjeun jeung metadata kaca anjeun.

linking penting

The rank kaca anjeun jumlah ti 1 nepi ka 10 dibikeun ka ramatloka anjeun dumasar outbound sarta Tumbu inbound. Pikeun ngaronjatkeun rank anjeun, pastikeun sadayana rekening média sosial Anjeun dikaitkeun kana ramatloka anjeun. Mun situs anjeun numbu ka ku loka ranking luhur, éta baris mawa "link jus" pikeun situs anjeun, kukituna raising pangkat ramatloka anjeun teuing. Anjeun oge bisa nyoba neangan didaptarkeun di bébas, dipercanten directories kabuka sarta awak profésional pakait sareng Ecological anjeun sabab calon konsumén bisa neangan ngaliwatan directories teuing.

Pikeun nangtukeun pangkat ramatloka anjeun, anjeun bisa ngundeur plugin kawas "Status PageRank". Gawéna kalayan browser Google Chrome. Nyaho rank anjeun bakal nulungan anjeun ngawas pamutahiran Anjeun.

Terus eusi Anjeun seger

Laju di mana spiders search engine ngorondang webpages Anjeun muterkeun hiji peran nonjol dina ranking anjeun sarta eta, kahareupna gumantung kana kumaha seger anjeun tetep eusi Anjeun. Unggal waktos Anjeun unggah eusi anyar pikeun ramatloka anjeun, spiders search engine bakal datangna ngaliwatan ka ngorondang situs anjeun. Sagedengeun ti eta, datang anjeun ogé bakal mikaresep maca eusi seger.

Ku kituna, anjeun kudu salawasna tetep eusi Anjeun seger sadaya waktu. Dipiceun heubeul téks, gambar / gambar, sarta video sareng ngaganti poto eta sareng leuwih anyar jeung leuwih metot. Anjeun bisa nyetél hiji blog dina situs anjeun sarta update blog kalawan eusi seger saban poé atawa unggal minggu. Mimitina, éta meureun hésé tapi bakal jadi effortless lamun Anjeun perlu dipaké pikeun eta.

Ka jadi nepi ka tanggal mibanda konci ayeuna relevan pikeun situs anjeun, anjeun tiasa nganggo Google panggeuing. Ieu bakal salawasna ngamutahirkeun anjeun dina kecap konci pikeun ngembangkeun eusi Anjeun sabudeureun.

Terus téhnik SEO Anjeun diropéa

Aturan, prinsip, sarta algoritma keur ranking henteu statis. Aranjeunna dinamis, tur maranéhna robah pisan mindeng, jadi Anjeun kudu jadi up-to-date jeung algoritma. Contona, saméméh kiwari, ranking ramatloka gumantung lolobana on kumaha anjeun barang eusi Anjeun kalayan konci. Ayeuna, aya sababaraha kali keyword a nu diwenangkeun pikeun muncul dina eusi sababaraha kecap. Upami teu kitu, eusi Anjeun bakal flagged spam, sarta eta bakal nurunkeun rank Anjeun.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Ahli - Naon Dupi Search Engine Optimasi (SEO)?
Reply