Back to Question Center
0

The Semalt Islamabad Ahli Ngagambarkeun Top 10 bot Kudu Anjeun Apal Ngeunaan

1 answers:

Botnets na bot nu pakait sareng hacker jeung cybercriminals maok data, angka kartu kiridit na identities tina pamaké di internet. Bot mindeng ngawula tujuan positif teuing, tur misahkeun bot goréng tina bot alus bisa nyieun béda di kumaha anjeun bakal ngajaga situs anjeun sarta mastikeun yén éta narima lalulintas kualitas ti search engine s. Ampir kabéh bot alus téh crawlers dikirim kaluar ku Google, Bing, sarta Yahoo keur indéks eusi pikeun platform média sosial jeung hasil pilarian maranéhanana. Lamun hoyong bot alus pikeun didatangan loka, anjeun kudu nyaho sagalana ngeunaan éta. Éta pasti bakal mawa anjeun leuwih untung ayaan, sarta shutting aranjeunna handap bisa ngancurkeun ranking situs anjeun dina internet. Dina waktu nu sarua, Anjeun kudu nengetan shutting turun bot goréng.

Michael Brown, ahli luhur ti Semalt , ngabahas dieu luhur sapuluh bot anjeun kudu nyaho ngeunaan.

1. Googlebot

Geus web Crawling bot Google sarta mindeng dianggap salaku lancah nu. Googlebot ngajadikeun pamakéan prosedur algorithmic tur nangtukeun mana jaba jeung blog nu siap jadi crawled. Ieu fetches unggal situs nyalira dumasar kana perenah sarta kualitas téks. béntang prosedur ngorondang Googlebot urang kalawan daptar URL kaca web nu dihasilkeun ku prosedur ngorondang sejen tur anu augmented kalawan data Sitemap nu disadiakeun ku webmasters. Ieu cleverly ngadeteksi Tumbu kawas HREF na SRC dina kaca web tur nambihan aranjeunna kana daptar na kaca bisa saestuna.

2. Baiduspider

Baiduspider teh robot of a search engine Cina kawentar, Baidu Cina. Ieu search engine ngarah Cina keur file audio, gambar, sarta tulisan blog.

3. MSN Bot / Bingbot

web ieu Crawling robot atanapi bot ieu deployed ku Microsoft sarta gathers informasi tina situs web pikeun ngawangun indéks searchable pikeun search engine Bing.

4. Yandex Bot

The Yandex bot nyaeta bot search engine Yandex urang atanapi Mapay..Yandex nyaéta parusahaan Rusia kawentar yén ngoperasikeun salah sahiji pangalusna sarta pangbadagna mesin pencari di Rusia jeung leuwih sawidak biasa pasar persén di nagara ieu. Yandex ieu rengking salaku search engine pangalusna kalima di dunya jeung boga leuwih ti 130 juta maluruh unggal poé saperti September 2017 sarta leuwih ti 23 juta nu datang.

5. Soso lancah

Soso.com nyaeta sejen search engine Cina. Éta hak milik Tencent Holdings Limited, hiji parusahaan dipikawanoh pikeun kreasi QQ. Salaku of 2015, Soso ieu rengking salaku loka 35th pangalusna, sarta paling dilongok di dunya jeung ramatloka 12 pangalusna Cina, sarta ranking nu geus diropéa ku Alexa. Soso narima leuwih ti 21.063.490 pintonan kaca dina dasar poean.

6. Exabot

Exabot mangrupakeun Mapay web kawentar Perancis, nu diadegkeun dina 2000 ku Dassault Systèmes. pelopor search engine Ieu balik rupa proyék téhnologi mega-anggaran. ExaLead nyadiakeun kami kalayan informasi akurat tur mangpaat tina internet.

7. Sogou lancah

Sogou.com téh acan sejen search engine Cina, nu diadegkeun dina bulan Agustus 2010. Ayeuna, pangkat nyaeta 121 dina ranking Internét Alexa urang. Sogou nyadiakeun kami jeung indéks leuwih ti sapuluh milyar kaca wéb.

8. Google Plus Bagikeun

Google Plus ngidinan urang bagikeun ka saran jeung babaturan urang, anggota kulawarga sarta jalma séjén di dunya ngaliwatan search Google. Tombol na mantuan initialize abilities dibagikeun ka Google jeung nyadiakeun kami cara méré datang urang hal anu meunang amazed kalawan.

9. Pencét Facebook kaluar

Facebook ngidinan jalma ngirim Tumbu tina eusi mangpaat tur informatif jeung para sahabat di média sosial. Sistim na ngoperasikeun ngaliwatan mintonkeun samentara tina gambar na rinci anu disadiakeun ngeunaan eusi web, kayaning judul kaca, URL, video sareng gambar. Sistem Facebook bisa kalayan gampang meunangkeun informasi nu sakali pamaké nyadiakeun Tumbu.

10. Google Feedfetcher

Google migunakeun eta keur lawan Atom jeung RSS Feed nalika urang tambahkeun aranjeunna ka Google Reader sarta Google homepages. gathers Feedfetcher na refreshes nu eupan-ngagagas pamaké sarta henteu dicandak aranjeunna dina maluruh Bing sarta jasa lianna tina Google.

November 29, 2017
The Semalt Islamabad Ahli Ngagambarkeun Top 10 bot Kudu Anjeun Apal Ngeunaan
Reply