Back to Question Center
0

Tiasa Leuwih-Optimasi dijadikeun alesan hukuman Google? - Semalt Masihan Jawab The

1 answers:

Nik Chaykovskiy, anu Semalt ahli, nyebutkeun yén leuwih-optimasi bisa dipedar salaku overuse tina taktik SEO "bodas hat" salila search engine optimasi. Leuwih-optimasi biasana pakait sareng Google saprak eta boga algoritma anu leuwih canggih ti mesin pencari lianna. Ieu mah can écés naha mesin pencari lianna kayaning Yahoo atanapi MSN gaduh hukuman pikeun leuwih optimasi - cloudant query array definition. Pikeun kaca ka dianggap ogé dioptimalkeun, éta kudu boga komponén baku handap: keyword euyeub lulugu, tag alt, tag pedaran, meta keyword jeung pedaran tag, tag judul na sababaraha tumbu patali ka kaca lianna. kacana ogé kudu boga keyword dina URL atanapi Ngaran koropak. Aya kitu watesan pikeun pamakéan taktik ieu, misalna, Anjeun kudu boga konci repeating di salah sahiji komponén nu didaptarkeun di luhur, teu téks kawih, saperti sadayana téks dibikeun kedah ditingali ku mata taranjang.

Naon anu kudu dihindari salila kaca optimasi?

A search engine kayaning Google mungkin bisa ngadeteksi sakabeh tingkatan spam. Sanajan eta mah can écés naon gelar hiji optimasi leuwih ngalegaan, faktor handap nunjukkeun asumsi mungkin sakumaha ka ngabalukarkeun leuwih ti hukuman optimasi:

Overuse tina téks dirobah. téks The dirobih nujul kana kandel, tag H1, sarta pikeun underlining istilah salila optimasi. ahli search engine optimasi (SEOs) maké dirobah téks pikeun maksimalkeun pungsi hasil tina keyword target..Sanajan kitu, lamun dina keyword dituduhkeun geus dirobah dina sakabéh cara ieu; i.e., kandel, underlined na H1, ieu bisa, kahareupna ngakibatkeun hasil tina repeating konci nu bisa ditempo salaku leuwih optimasi.

Pohara tinggi-dénsitas téks keyword. Google ngaevaluasi kapadetan keyword di ngabandingkeun kana téks sakabéh. Kituna, lamun hiji kaca boga konci repetitive anu leuwih luhur ti téks sakabéh, éta bisa flagged saprak teu minuhan sarat rata. kaca bisa terpadu ogé mibanda situs jeung masih jadi flagged saprak éta bisa ogé jadi misinterpreted pikeun doorway pikeun spiders wéb. doorway Saperti bisa hasil dina total Larang loka anjeun ti Google.

Loba teuing elemen kaluar-kaca. Tiori Ieu sarupa asumsi téks dirobah, tapi dina hal ieu, aya diluar-kaca elemen tingal Tumbu asup. Loba teuing Tumbu asup bisa hasil dina pengulangan kecap konci, sarta sakali deui ieu bisa ngahasilkeun situs anjeun keur flagged ku Google.

Teu leuwih optimasi aya?

Bisa leuwih optimasi neangan anjeun ngalarang atanapi malah penalized ku mesin pencari kayaning Google, MSN, Yahoo? No Pikeun ramatloka pikeun jadi dioptimalkeun ogé, eusi Anjeun kudu digambarkeun kana mesin sarta datang milarian dina lampu pangsaena. Pengulangan na overuse tina kecap konci na trik SEO sejen, hartosna, kanyataanna, nu kacana teu dioptimalkeun leres. Mun kaca ieu ogé dioptimalkeun, kituna eta bisa jadi leuwih dioptimalkeun. Nalika optimizing kaca, éta penting pisan mertimbangkeun faktor kayaning dénsitas keyword, basa dipaké, tipeu situs anjeun numbu ka na saha ieu linking kana situs anjeun.

November 29, 2017