Back to Question Center
0

Tips Ti Semalt: Ngagunakeun .htaccess File Dina Google Analytics

1 answers:

Keur sababaraha bulan kaliwat, Google analytics rujukan spam geus topik sawala di pamasaran digital industri. Blocking jeung nyoplokkeun duanana Mapay jeung spam jurig ti laporan ga Anjeun teu bisa dipaliré ku euweuh hartosna. Meunangkeun, achieving sarta analisa laporan beresih jeung akurat meunang ramatloka WordPress anjeun dina lagu jeung ranking luhur di algoritma.

Salaku webmaster a, pentingna ngalakonan panalungtikan sarta pamahaman kumaha rujukan spam ngarambat kana website is of uttermost pentingna. Salaku katutupan di blocking Google Analytics rujukan spam bagian 1, meresihan up duanana jurig rujukan spam na Mapay rujukan spam kudu dibales béda. Numutkeun spesialis marketing, rujukan jurig spam skews data ga anjeun ngaliwatan pamakéan server éksternal. Di sisi séjén, Mapay spam langsung aksés ramatloka anjeun. Dihapus spam ti analytics, mertimbangkeun executing trik handap ditawarkeun ku Jack Gedang, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manager.

Lengser tina ga rujukan spam maké .htacess pertimbangan husus

Nyoplokkeun ga rujukan spam maké .htaccess pertimbangan husus nyaéta do-eta-diri tugas nu bisa Anjeun ngaéksekusi langsung maké mesin lokal Anjeun. Metoda ieu méré webmasters hiji kasempetan ngagunakeun WP htaccess redaktur jeung kontrol htaccess WP.

WordPress ngajadikeun ngaleupaskeun duanana Mapay jeung jurig spam langkung diaksés ngaliwatan pamakéan plugins. Sanajan kitu, nganggap noting nu teu boga asup kana ramatloka WordPress anjeun langsung sangkan ngaéksekusi file .htacess na dihapus spam ti analytics nalika maké plugins. Lamun catetan anjeun teu boga file .htacess on WordPress anjeun, arahkeun ka ramatloka anjeun 'Setélan' tur pilih on 'Permalinks.' Ketok dina ikon 'Simpen Parobahan' sangkan ngaéksekusi diréktori sarta ngahapus spam ti analytics junun..

Maké metoda .htacess ngaleupaskeun spam ti analytics

Make file .htaccess nyabut sareng mupus spam ti Google Analytics Anjeun pisan basajan tur gampang. Téhnik ieu jalan pangalusna pikeun meungpeuk Mapay spam tina ngakses ramatloka anjeun. Pikeun ngakses file konfigurasi .htaccess dina situs anjeun, arahkeun ka domain akar server ramatloka anjeun. Di dieu téh pituduh prosedural anu bakal nulungan urang meungpeuk spam rujukan ti analytics Anjeun ngalaporkeun ngagunakeun file konfigurasi .htacess.

  • A) Napigasi domain server root ramatloka anjeun pikeun manggihan file .htaccess. Simpen file ka diréktori sarta ngahasilkeun salinan séjén pikeun nyieun solusi cadangan.
  • B) Apdet file anjeun kana sumber panganyarna mana rujukan spam asalna ti. Dimimitian prosés exclusions spam rujukan tur nambahkeun 'RewriteCond' dina paréntah ajakan aslina anjeun.
  • C) Saatos keur wareg nu pangaluaran ieu dibales hasil, nyalin versi dirévisi na nimpa eta dina server ramatloka anjeun. Dina sababaraha kasus, ramatloka anjeun bisa kalah ka muka. Teu perlu salempang. Ulang unggah salinan aslina anjeun pikeun mulangkeun versi saméméhna.

Naha anjeun teu kudu dirobah file .htacess anjeun

Salaku webmaster a, Anjeun bisa jadi cocoba pikeun ngarobah WordPress file .htacess anjeun papanggih pangabutuh anjeun sarta spésifikasi sacara real waktu. Najan kitu, anjeun tiasa nganggo file konfigurasi pikeun meungpeuk sauntuyan alamat IP tina ngakses situs anjeun. Ieu trik sejen dipake ku webmasters dihapus spam ti analytics gampang. Saatos blocking rupa atawa alamat IP tunggal, datang nyobian ngakses ramatloka anjeun ngagunakeun alamat salawasna encounters kasalahan.

Ngatur ramatloka kapangaruhan ku Mapay jeung jurig spam bisa janten tugas tiresome. Najan kitu, anjeun teu kudu panik lamun sapatemon referrer spam dina ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Ngaéksekusi metodeu luhur-dibahas dihapus spam ti analytics éfisién.

November 29, 2017
Tips Ti Semalt: Ngagunakeun .htaccess File Dina Google Analytics
Reply