Back to Question Center
0

Top Tips Ti Semalt Dina Kumaha pikeun meungpeuk pop-up Jeung Iklan Di Android anjeun

1 answers:

Nyandak leupas tina Iklan jeung pop-up mangaruhan pangalaman browsing anjeun, lamun maké gadget Android, teu ukur ngajaga alat Anjeun aman tapi ogé mantuan simpen data. Iklan, pop-up, sareng adverts baku henteu ngan hectic tapi ogé bisa mangaruhan adversely kasalametan gadget Android Anjeun. Salaku hiji pamaké Android, anjeun teu hayang mayar dollar tambahan ngundeur adverts pop-up na Iklan bangor.

Dina industri pamasaran modern, spammers jeung hacker nu maké Iklan mun sneak kana pamaké tungtung gadget Android. Ngagunakeun internét publik penah hiji bahaya signifikan pikeun kaamanan online Anjeun tur renders Anjeun rentan ka hacker. Sababaraha teknik geus nempatkeun ka hareup mantuan pamaké Android meungpeuk bangor pop-up sacara real waktos.

blocking Iklan bangor sarta pop-up ti panyungsi anjeun téh salah sahiji tugas paling lugas anjeun kantos dieksekusi online. Ngajagi Kapercayaan anjeun ti keur diakses ku scammers nyaeta tina utmost pentingna lamun datang ka browsing.

Di dieu aya opat tips diatur ku Igor Gamanenko, hiji ahli ngarah tina Semalt , anu bakal nulungan anjeun gaduh pangalaman hébat sawaktor ngotektak kaca ramatloka badag migunakeun gadget android Anjeun.

browser Paké Chrome pikeun meungpeuk Iklan

Sababaraha patarosan geus diangkat ngeunaan kumaha carana meungpeuk pop-up muncul dina browser Chrome. Blocking Iklan pop-up muncul dina browser Chrome Anjeun basajan pisan. Buka Chrome anjeun sarta klik tilu titik-titik dipintonkeun dina sudut kenca luhur anjeun na panyungsi anjeun. Pilih ikon 'Setélan' sarta kabuka ikon 'Setélan Loka'.

Gulung ka handap Setelan panyungsi anjeun pikeun tombol 'Pop-up'..Pilih 'Blok pop-up Iklan' pikeun nyegah adverts baku tina jeopardizing kalawan pangalaman browsing Anjeun.

Download tur masang Ad-pameungpeuk browser bébas

Salaku hiji pamaké Android, ulah ngantep pop-up Iklan mangaruhan sajarah browsing Anjeun. Buka gadget anjeun Google Play Store sarta ngetik kaluar 'Ad-pameungpeuk browser gratis.' Ngundeur haratis Ad-pameungpeuk sarta install. Sajumlah hade klien maké androids milih ngagunakeun Ad-pameungpeuk sakumaha dibandingkeun blocking pop-up sacara manual.

Paké Opera Browser pikeun meungpeuk Iklan bangor

Dupi anjeun hiji pamaké android dipake dina cara meungpeuk Iklan pop-up. Blocking baku sarta acara adverts mangrupakeun tugas do-eta-diri nu bisa dieksekusi epektip maké gadget android Anjeun. Buka toko muter Google gadget anjeun tur ngundeur aplikasi.

Pasang tur ngajalankeun opera browser bébas anjeun pikeun meungpeuk Iklan bangor ti mangaruhan pangalaman browsing online Anjeun. Buka setélan pangotéktak opera anjeun sarta klik pop-up. Klik ikon 'Blok pop-up Iklan' pikeun nyegah Iklan pamasaran ti interfering kalawan rencana browsing Anjeun.

mode data saver Paké Android urang

Salaku hiji pamaké android, anjeun teu hayang make data tambahan pikeun ngundeur Iklan pamasaran sarta acara. Data saver nawarkeun pamaké Android pangalaman browsing pangalusna sakumaha Iklan bangor, sarta schemes pamasaran teu tiasa muka dina gadget. Najan kitu, anjeun tiasa mareuman saver data anjeun lamun titik animasi perlu jeung kaca ramat nu bisa jadi sahiji pentingna.

Ka ngaktipkeun mode saver data, buka na panyungsi anjeun sarta klik tilu titik-titik di pojok katuhu luhur anjeun. Milih setélan panyungsi anjeun sarta pilih ikon data saver. Atur dina modeu saver pikeun meungpeuk Iklan bangor ti jeopardizing kalawan pangalaman online Anjeun.

Dina sababaraha bulan kaliwat, patarosan ngeunaan kumaha carana meungpeuk Iklan pop-up geus nganiaya headline severally. Ulah ngantep adverts uing pangalaman browsing online Anjeun nalika maké gadget android Anjeun. Ngaéksekusi nu tips luhur-disorot pikeun ngahontal hiji pangalaman browsing sadayana efisien.

November 29, 2017
Top Tips Ti Semalt Dina Kumaha pikeun meungpeuk pop-up Jeung Iklan Di Android anjeun
Reply